SAVI®

SAVI® – Systeem voor het Analyseren van Verbale Interactie

Communicatiegedragingen en hun impact op productiviteit en werkklimaat

Wat is SAVI?
Heb je ooit een gesprek gehad dat slecht verliep? Of een vergadering waarin maar geen besluiten werden genomen? Dan wens je misschien een krachtig instrument dat je helpt te begrijpen wat er precies verkeerd ging. SAVI is dat instrument. SAVI is een praktisch en op theorie gebaseerd instrument dat ontwikkeld is door Agazarian en Simon.

We gebruiken SAVI om communicatiepatronen te herkennen en te veranderen. Je kunt dit systeem dus gebruiken om precies te analyseren wat er gebeurt in elke communicatie – of het nu een gesprek is met je baas of je partner, een consult bij de dokter, een werkoverleg, of zelfs je eigen interne dialoog. Naast inzicht na afloop van een gesprek, kun je SAVI tijdens een gesprek gebruiken: als een niet-productief communicatiepatroon begint te ontwikkelen, kun je dit herkennen, stoppen en veranderen.
SAVI kan ook helpen gesprekken voor te bereiden, met praktische strategieën om veel voorkomende valkuilen te vermijden en de helderheid van je boodschap te maximaliseren.

Training in SAVI
Werkgesprekken die werken
21 & 22 april 2022
met Hella Ritz & Cunera van Hal
 SAVI Trainers

Voor wie?
Professionals, leidinggevenden, projectmanagers, teamleden, ondernemers, docenten, trainers, coaches, adviseurs en technici. Voor nieuwsgierige mensen die met meer resultaat en minder stress willen communiceren.

Doelen SAVI- Training

  • Doorgronden met SAVI wat maakt dat het ene gesprek wel en het andere niet goed loopt.
  • Ontdekken hoe ‘ruis’ te verminderen. Minder ruis betekent meer informatieoverdracht waardoor communicatieproblemen makkelijker worden opgelost.
  • Experimenteren met nieuw verbaal gedrag voor in teams, organisaties, groepen en relaties.
  • Kennismaken met de theorie waarop SAVI is gebaseerd.
  • Toepassingen en strategieën voor eigen gesprekken.

Meer informatie over deze training?
Download Flyer-SAVI-Training-21-22 april2022

Direct inschrijven voor de training kan via het inschrijfformulier.

Wilt u SAVI leren met uw eigen team of opnemen in het interne opleidingsprogramma?
Neem contact op met Cunera van Hal.

SAVI® is ontwikkeld door Yvonne Agazarian en Anita Simon. SAVI® is een geregistreerd handelsmerk van Claudia Byram en Frances Carter. © Claudia Byram en Frances Carter 2018.  www.savicommunications.com

Gecertificeerde SAVI® Trainers in Nederland: Hella Ritz, Cunera van Hal en Yolanda van der Poel.