SAVI®

SAVI Grid

Klik voor een grotere versie op het SAVIGrid

SAVI® – Systeem voor het Analyseren van Verbale Interactie

Communicatiegedragingen en hun impact op productiviteit en werkklimaat

Wat is SAVI?
Heb je ooit een gesprek gehad dat slecht verliep? Of een vergadering waarin maar geen besluiten werden genomen? Dan wens je misschien een krachtig instrument dat je helpt te begrijpen wat er precies verkeerd ging. SAVI is dat instrument. SAVI is een praktisch en op theorie gebaseerd instrument dat ontwikkeld is door Agazarian en Simon.

We gebruiken SAVI om communicatiepatronen te herkennen en te veranderen. Je kunt dit systeem dus gebruiken om precies te analyseren wat er gebeurt in elke communicatie – of het nu een gesprek is met je baas of je partner, een consult bij de dokter, een werkoverleg, of zelfs je eigen interne dialoog. Naast inzicht na afloop van een gesprek, kun je SAVI tijdens een gesprek gebruiken: als een niet-productief communicatiepatroon begint te ontwikkelen, kun je dit herkennen, stoppen en veranderen.
SAVI kan ook helpen toekomstige gesprekken voor te bereiden, met praktische strategieën om veel voorkomende valkuilen te vermijden en de helderheid van je boodschap te maximaliseren.

SAVI Introductieworkshop op 22 en 23 november 2018
met Hella Ritz en Cunera van Hal.

 

Doelgroep: managers, consultants, professionals en andere nieuwsgierige mensen die hun communicatie willen verbeteren

Doelen SAVI- workshop

  • Onderzoeken met de SAVI-bril op waarom sommige gesprekken wel en andere niet lopen. We werken ook met een eigen gesprek.
  • Ontdekken van manieren om ‘ruis’ te verminderen. Minder ruis betekent meer informatieoverdracht. Communicatieproblemen worden dan gemakkelijker opgelost.
  • Experimenteren met nieuw verbaal gedrag voor in teams, organisaties, groepen en relaties.
  • Kennismaken met de theorie waarop SAVI is gebaseerd.

Gecertificeerde SAVI® trainers in Nederland: Hella Ritz, Cunera van Hal en Yolanda van der Poel.

Meer informatie over deze workshop?
Download
de flyer: SAVI-Introductie-workshop22-23november2018
Direct inschrijven voor de workshop kan via het inschrijfformulier.

Nieuwsgierig hoe SAVI in uw organisatie te gebruiken is?
Neem contact op met Cunera van Hal.

 

SAVI® is ontwikkeld door Yvonne Agazarian en Anita Simon. SAVI® is een geregistreerd handelsmerk van Claudia Byram en Frances Carter. © Claudia Byram, Fran Carter & Anita Simon 2013.  www.savicommunications.com